Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Alle Evenementen

Terugblik webinar: Switch met onze unieke warmtepomp naar een gezond en comfortabel binnenklimaat

17 jun 2021 @ 11:30 - 12:30

Webinar Verduurzamen terugkijken

Naam

Energieneutraal bouwen is al bijna standaard, met de vernieuwde BENG-eisen en rekentools. Het begint met goed isoleren daarnaast  zijn sinds Covid-19 ventilatie en een gezond binnenklimaat onderwerpen die steeds belangrijker worden. De switch is gemaakt naar het ontzorgen van onze klanten en het optimaliseren van het wooncomfort en een gezondere leefomgeving.

De overstap naar gasloze nieuwbouw betekent in veel gevallen het toepassen van warmtepomptechniek. In dit webinar leggen productspecialisten van STIEBEL ELTRON uit wat daarvoor nodig is. Maar bovenal tonen ze de ideale oplossing van de fabrikant: een warmtepomp die alles in één apparaat heeft: duurzame verwarming en koelen, in combinatie met balansventilatie. Hiermee kun je dus met één techniek een energiezuinig en gezond binnenklimaat borgen. In dit webinar geven de specialisten van STIEBEL ELTRON advies voor ontwerp en tips in de uitvoering. En Huub van der Kamp, directeur en eigenaar KWP Installaties, geeft advies. Uiteraard nemen we je ook mee in de laatste stand van zaken op het gebied van BENG, geluid en onze unieke oplossingen. STIEBEL ELTRON is leverancier van duurzame installatietechniek: wij zijn fabrikant van zowel bodemgebonden als lucht/water-warmtepompen, warmtepompboilers en Home Comfort producten. STIEBEL ELTRON heeft bijna 100 jaar ervaring als All-Electric specialist en heeft 45 jaar ervaring in de warmtepomptechniek. Dit geeft STIEBEL ELTRON een uitgebreid assortiment waarmee we altijd de juiste technische oplossing kunnen bieden. Deze ervaring levert ook veel kennis op welke wij graag delen.

Tijdens het webinar geven wij antwoord op onder andere de volgende vragen. Welke stappen moet je nemen als het gaat om gasloos verduurzamen? Is een warmtepomp geschikt voor mijn project? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar moet ik juist op letten? Zeker met alle BENG3 eisen. Zijn er tools beschikbaar? Hoeveel geluid maakt een warmtepomp daadwerkelijk?

Uiteraard zullen we ook projectcases bespreken waarbij wij de nieuwe rekentools toepassen en daarnaast een korte toelichting geven op de eigen tools van STIEBEL ELTRON.

Het webinar “Switch met warmtepompen naar een gezond en comfortabel binnenklimaat” is op donderdag 17 juni van 12.30 tot 13.30 uur. Collega’s Dennis Blonk, Raf Cox en Alex Peelen vertellen je graag meer over dit onderwerp.

Over de sprekers
Dennis Blonk is sales manager, Raf Cox is product manager en Alex Peelen is Technisch commercieel adviseur projecten. Zij hebben veelvuldig contact met installateurs, aannemers en adviseurs. Hun rol is om objectief naar de case te kijken en daarbij te adviseren, inspireren en informeren. Om uiteindelijk een gezond, milieubewust en comfortabel binnenklimaat te realiseren voor bewoners. Huub van der Kamp, eigenaar KWP Installaties plaatst eigen geprefabriceerde oplossingen, maar levert ook maatwerk aan collega-installateurs.

Gegevens

Datum:
17 jun 2021
Tijd:
11:30 - 12:30

Organisator

STIEBEL ELTRON Nederland BV
Telefoon
073-6230000
Bekijk de site van Organisator