Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Alle Evenementen

Terugblik Webinar: Verduurzamen voor corporaties en verhuurders

8 jul 2021 @ 11:30 - 12:30

Webinar Verduurzamen terugkijken

Naam

Corporaties en verhuurders hebben de komende jaren een grote uitdaging als het gaat om het verduurzamen van de huidige woningvoorraad. Om dit te realiseren is innovatie nodig vanuit de bouwwereld. Waarbij we maatschappelijk innoveren en de comfort voor bewoners niet uit het oog mogen verliezen.

Welke stappen moet je nemen als het gaat om gasloos verduurzamen? Is een warmtepomp geschikt voor mijn project? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Waar moet ik juist op letten? Zeker met alle BENG3 eisen. Zijn er tools beschikbaar? Hoeveel impact heeft het toepassen van een warmtepomp voor bewoners?

Chiel Boonstra aan het woord
Chiel Boonstra is in staat om complexe vraagstukken communiceerbaar te maken als spreker, in ontwerpteams, richting opdrachtgevers en richting bewoners. Daarnaast geeft hij een toelichting op een project van idee tot uitwerking. Waar moet je op letten? Wat zijn de tips & trics? Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het webinar “Verduurzamen voor corporaties en verhuurders” is op donderdag 8 juli van 12.30 tot 13.30 uur. Collega’s Dennis Blonk, Raf Cox en Alex Peelen vertellen je graag meer over dit onderwerp.

Over de sprekers
Dennis Blonk is sales manager, Raf Cox is product manager en Alex Peelen is Technisch commercieel adviseur projecten. Zij hebben veelvuldig contact met adviseurs en woningcorporaties. Hun rol is om objectief naar de case te kijken en daarbij te adviseren, inspireren en informeren. Om uiteindelijk een gezond, milieubewust en comfortabel binnenklimaat te realiseren voor bewoners. Chiel Boonstra is directeur van Trecodome. Zijn bedrijf staat voor de transitie naar een eco-samenleving. Als energetisch ontwerper biedt hij diensten op het gebied van energie-efficient ontwerp, duurzame energietechnieken, en lage CO2-footprint. Trecodome focust op energievraagreductie, waarbij duurzame energie een aanzienlijk deel van de energie kan leveren.

Gegevens

Datum:
8 jul 2021
Tijd:
11:30 - 12:30

Organisator

STIEBEL ELTRON Nederland BV
Telefoon
073-6230000
Bekijk de site van Organisator