Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Alle Evenementen

Webinar: Van het gas af zonder een koude douche

23 jun 2022 @ 11:30 - 12:30
Kijk het webinar terug

Het is zo vanzelfsprekend: je draait de kraan open en daar is het. Warm water. Iedereen gebruikt het, en veel ook. Onder de douche, in de keuken. Niet zo gek dus dat 20% van het gasverbruik in een woning opgaat aan het verwarmen van water. Maar wat gebeurt er als we in 2026 van het gas af moeten? Gaan we dan koud douchen, of zijn er alternatieven? De specialisten van STIEBEL ELTRON & Luxxor vertellen je op 23 juni 2022 in het webinar ‘Van het gas af zonder een koude douche’ hoe het anders kan en welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied van duurzaam tapwater. Hoe ga jij om met ruimtegebrek en verspilling van water? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Meld je snel aan!

Trends

Water uit de kraan is in Nederland zo gewoon dat we er lang niet altijd bij stilstaan dat er op dit gebied verschillende duurzame oplossingen en trends bestaan. Dat begint bij het verwarmen van het water tot aan de doucheput waar dit water in verdwijnt. Tegenwoordig is er vaak ruimtegebrek en is verspilling van water zonde.  Want waar moet je in bestaande bouw in hemelsnaam een 300-litervat kwijt. Tijdens het webinar bespreken we de trends op het gebied van:

  • Elektrisch warm water
  • Tapwater
  • Duurzaam douchen
  • Ruimte

STIEBEL ELTRON dé specialist in duurzaam comfort

Sinds 1924 optimaliseert STIEBEL ELTRON de techniek achter warmwater. De investeringen die jij of je klant zullen zich nog steeds terugverdienen en het wooncomfort in de toekomst verhogen. De tapwatertoestellen van STIEBEL ELTRON bieden een uniek comfortniveau in keukens en badkamers. Doorstroom- en kleine boilers zorgen voor warm water op een zeer efficiënte en decentrale manier.

Luxxor dé specialist in duurzaam design

Luxxor laat met hun uitgebreide portfolio aan douchedrains en -putten zien dat duurzaam, design en comfort op grote schaal kan worden toegepast. Duurzaamheid en circulariteit worden nagestreefd in douchedrains en doucheputten die zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en komen van Nederlandse bodem. Of er nu gekozen wordt voor een Luxxor douchedrain of doucheput, beide zijn ‘Made in Holland’, kennen een lange levensduur en zijn van hoge kwaliteit.

Helemaal enthousiast geworden over dit webinar?

Meld je dan nu aan!

Gegevens

Datum:
23 jun 2022
Tijd:
11:30 - 12:30

Organisator

STIEBEL ELTRON Nederland BV
Telefoon:
073-6230000
Bekijk de site van Organisator