InnovationTOUR | Plieger

26 september
Leeuwarden

InnovationTOUR @Plieger Leeuwarden
De Innovation truck van STIEBEL ELTRON Nederland staat dinsdag 26 september 2023 bij Plieger Leeuwarden. Je bent van harte welkom! Registreer je direct.

De wereld van duurzame oplossingen verandert snel. Collega’s van STIEBEL ELTRON zijn aanwezig om je de nieuwste producten te laten zien en je alles te vertellen over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hybride en all-electric oplossingen. Ze geven je graag een rondleiding en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Zo maken ze het jou zo makkelijk mogelijk.

WP Easy | Warmtepompen, ventilatie en Home Comfort easier than ever

Plieger
Plieger is sinds 1918 actief als groothandel in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra. Op het gebied van sanitair is Plieger zelfs de grootste aanbieder van Nederland. In de mobiele showroom van STIEBEL ELTRON vind je het nieuwste op het gebied van elektrische duurzame apparaten zoals doorstromers, boilers, warmtepompen en verwarming.

Dit evenement is afgelopen, registreren is niet meer mogelijk.

Win VIP tickets Borussia Dortmund
Alsnog kans maken op een prachtige beleving bij Borussia Dortmund 💛🖤 met een VIP arrangement? Kom langs bij de volgende stop van de InnovationTOUR.

Plieger Leeuwarden
26 september 2023

STIEBEL ELTRON InnovationTour