InnovationTOUR | R-Vent

2 november

InnovationTOUR @R-Vent, Bergschenhoek
De Innovation truck van STIEBEL ELTRON Nederland staat donderdag 2 november 2023 bij R-Vent, Bergschenhoek. Je bent van harte welkom! Registreer je direct.

De wereld van duurzame oplossingen verandert snel. Collega’s van STIEBEL ELTRON zijn aanwezig om je de nieuwste producten te laten zien en je alles te vertellen over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hybride en all-electric oplossingen. Ze geven je graag een rondleiding en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Zo maken ze het jou zo makkelijk mogelijk.

WP Easy | Warmtepompen, ventilatie en Home Comfort easier than ever

R-Vent Bergschenhoek
Of het nu gaat om een volledig ventilatieproject, een prefabventilatieoplossing voor een renovatieproject, of levering van ventilatieproducten voor de groothandel: R-Vent biedt altijd een passende oplossing voor elk ventilatievraagstuk. Met oog voor comfort en duurzaamheid, altijd met een gezond binnenklimaat als resultaat. Bedrijven die deel uitmaken van R-Vent Netherlands B.V. zijn: Bergschenhoek Luchtcomfort, Spiraliet en Vespi. R-Vent Netherlands B.V. maakt deel uit van de Lindab Group.

R-Vent Netherlands B.V.
2 november 2023