STIEBEL ELTRON – Altijd de juiste training voor jou!

Trainingen warmtepompen & Home Comfort

In onze brochure lees je meer over onze trainingen: 

 • Advies & samenstellen warmtepomp systemen
  In deze training nemen we je mee in de wereld van warmtepompen. We vertellen je over de verschillende type producten en hoe jij het beste product kiest voor jouw project of jouw klant het beste adviseert. Met verschillende tools en berekeningen heb jij alle kennis in huis om het juiste systeem samen te stellen.
 • Basiskennis & montage warmtepompen
  Bij het aansluiten van een warmtepomp komen twee gebieden van installatietechniek bij elkaar. Zo heb je te maken met bedradingen én leidingen. Je leert tijdens deze training een warmtepomp aansluiten, vullen, luchten, parameters instellen, inbedrijf nemen en controleren spanning. Na deze training kun jij bij jouw klant een warmtepomp aansluiten.
 • Inbedrijfname & storingen warmtepompen
  Tijdens deze training leren we je het instellen van de parameters van een warmtepomp, de warmtepomp inbedrijfnemen en storingen op te lossen. Belangrijker nog, we reiken je allerlei tools aan, waardoor jouw werk makkelijker wordt. Na deze training heeft een warmtepomp geen geheimen meer voor jou.
 • Basiskennis en montage Home Comfort
  Tijdens deze training focussen we ons op de producten van Home Comfort. Dit zijn elektrische apparaten zoals een doorstromer, boiler en verwarming. Je leert de klant adviseren, de producten te plaatsen en storingen te lokaliseren en verhelpen. Jij bent straks de specialist op home comfort!

Heb jij als installateur behoefte aan een training? Dan ben je bij STIEBEL ELTRON aan het juiste adres: 

 • Door installateurs voor installateurs
 • Afgestemd op jouw niveau
 • Gratis tools om jouw werk makkelijker te maken

Na onze trainingen kun jij zorgeloos en comfortabel aan de slag! Iets voor jou?

Meld je dan nu aan!

STIEBEL ELTRON biedt zorgeloos comfort voor eindklanten en installateurs door duurzame totaaloplossingen voor verwarming, ventilatie en warm water voor nieuwbouw en renovatie (zowel hybride als all-electric).

Voor eindklanten betekent onze oplossing comfort, gezonde ventilatie en lagere energiekosten. 

Voor installateurs betekent het een duurzame, kosteneffectieve, installatievriendelijke en onderhoudsarme oplossing aan te kunnen bieden. 

Uiteraard biedt STIEBEL ELTRON ondersteuning tijdens het gehele proces, in de vorm van trainingen, kennis en service.

Dit doet STIEBEL ELTRON al sinds 1924 met op dit moment 4.000 medewerkers wereldwijd in meer dan 120 landen.

Onze trainers

Nick van der Hoff

“Sinds 2020 verzorg ik bij STIEBEL ELTRON de technische planning en het advies, simpel gezegd, een juiste match maken tussen product en project. Om de match tussen product en project te maken moet je weten welke keuzes impact hebben op het totale systeem. Ik heb altijd veel waarde gehecht aan iets simpel kunnen uitleggen. Want alleen als je het zelf goed snapt, kun je het simpel uitleggen!”

Frank Mooi

“Ik werk nu sinds 2018 bij STIEBEL ELTRON als service engineer. Mijn werk bestaat vooral uit het ondersteunen van installateurs bij servicewerkzaamheden, installatie vragen en het inregelen van warmtepomp installaties. Ook help ik hen bij het vergroten van hun kennis door trainingen te geven. Het delen van kennis zorgt ervoor dat we er samen een mooie installatie van kunnen maken.”

Mike Douma

“Ik heb in mijn loopbaan alles van a tot z gedaan op het gebied van installatietechniek. Voor STIEBEL ELTRON ben ik nog steeds vaak op pad voor ingebruiknames, project begeleidingen, advies en ik word vaak ingezet voor complexe storingen. Ik ben ervan overtuigd dat niemand alles weet, ik ook niet, maar samen weet je veel. Het doel is dat we samen weer meer weten na de training.”

Manuel Mulder

“Begin 2022 ben ik in dienst getreden bij STIEBEL ELTRON als after sales engineer Home Comfort. Daarvoor heb ik jaren gewerkt in de installatietechniek als servicemonteur, met als specialisatie elektrotechniek, en koudetechniek. Naar mijn mening zijn trainingen belangrijk omdat ik graag mijn kennis wil overdragen op dit gebied. Zo kunnen onze producten op zeer veel manieren worden aangesloten, waardoor we met bijvoorbeeld onze boilers op vrijwel elke plaats, een passende oplossing hebben. Door training kan een installateur beter advies geven en heeft de eindklant een mooi product, waar deze lang plezier van heeft.”

Training brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om de brochure te downloaden.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klaar om aan de slag te gaan?