Dit is je uitslag:

Training 1 – Advies en samenstellen warmtepompsystemen

In deze training nemen we je mee in de wereld van warmtepompen. We vertellen je over de verschillende type producten en hoe jij het beste product kiest voor jouw project of jouw klant het beste adviseert. Met verschillende tools en berekeningen heb jij alle kennis in huis om het juiste warmtepompsysteem samen te stellen. 

Meld je dan nu aan!

Onze trainingen

Advies en samenstellen warmtepompsystemen

Tijdens deze training van 1 dag leer je alles over het ontwerpen, selecteren en integreren van warmtepompsystemen. Je krijgt de beschikking over exclusieve STIEBEL ELTRON Tools. Je kunt warmtepompsystemen selecteren en configureren.

Meer info

Basiskennis en montage warmtepompen

Tijdens deze training van 1 dag leer je hoe een warmtepomp is opgebouwd, je herkent het type warmtepomp en kunt aan de hand van de handleiding een warmtepomp plaatsen en aansluiten.

Meer info

Inbedrijfname en storingen warmtepompen

Tijdens deze eendaagse training  leer je alles over de werking van een warmtepomp, je leert welke instellingen gedaan moeten worden, je kunt volgens het STIEBEL ELTRON inbedrijfname-protocol een warmtepomp opstarten en je kunt aan de hand van de handleiding service-werkzaamheden uitvoeren.

Meer info

Basiskennis en montage Home Comfort

Tijdens deze eendaagse training leer je de verschillende ontwerpkenmerken kennen en de toestelkeuze te bepalen. Je leert de inzetgrenzen van de producten kennen en je leert alles over opbouwvariaties, functionaliteit en eisen aan de opstellingsplaats. Je kunt aan de hand van de handleiding een product plaatsen en aansluiten.

Meer info

STIEBEL ELTRON – Altijd de juiste training voor jou!

Heb jij als installateur behoefte aan een training op het gebied van warmtepompen of Home Comfort? Dan ben je bij STIEBEL ELTRON aan het juiste adres. Onze trainingen zijn gemaakt door installateurs en voor installateurs. 

  • Gratis eendaagse trainingen
  • Afgestemd op jouw niveau
  • Zoveel mogelijk praktisch aan de slag 

We laten je zien waar je de juiste informatie kunt vinden en welke tools je kunt gebruiken. Zodat jij na onze trainingen zorgeloos en comfortabel aan de slag kunt!

Onze trainers

Jouw trainer voor training 1 is Nick van der Hoff.


Nick van der Hoff
“Sinds 2020 verzorg ik bij STIEBEL ELTRON de technische planning en het advies, simpel gezegd, een juiste match maken tussen product en project. Om de match tussen product en project te maken moet je weten welke keuzes impact hebben op het totale systeem. Ik heb altijd veel waarde gehecht aan iets simpel kunnen uitleggen. Want alleen als je het zelf goed snapt, kun je het simpel uitleggen!”

Klaar om aan de slag te gaan?