Dit is je uitslag:

Training 4: Basiskennis en montage Home Comfort

Tijdens deze training focussen we ons op de producten van Home Comfort. Dit zijn elektrische apparaten zoals een doorstromer, boiler en verwarming. Je leert de klant adviseren, de producten te plaatsen en storingen te lokaliseren en verhelpen. Ook gaan we in op de techniek zoals de wet van OHM en het doormeten van de apparaten. Na deze training hebben de producten van Home Comfort geen geheimen meer voor jou!

Meld je dan nu aan!

Onze trainingen

Advies en samenstellen warmtepompsystemen

Tijdens deze training van 1 dag leer je alles over het ontwerpen, selecteren en integreren van warmtepompsystemen. Je krijgt de beschikking over exclusieve STIEBEL ELTRON Tools. Je kunt warmtepompsystemen selecteren en configureren.

Meer info

Basiskennis en montage warmtepompen

Tijdens deze training van 1 dag leer je hoe een warmtepomp is opgebouwd, je herkent het type warmtepomp en kunt aan de hand van de handleiding een warmtepomp plaatsen en aansluiten.

Meer info

Inbedrijfname en storingen warmtepompen

Tijdens deze eendaagse training  leer je alles over de werking van een warmtepomp, je leert welke instellingen gedaan moeten worden, je kunt volgens het STIEBEL ELTRON inbedrijfname-protocol een warmtepomp opstarten en je kunt aan de hand van de handleiding service-werkzaamheden uitvoeren.

Meer info

Basiskennis en montage Home Comfort

Tijdens deze eendaagse training leer je de verschillende ontwerpkenmerken kennen en de toestelkeuze te bepalen. Je leert de inzetgrenzen van de producten kennen en je leert alles over opbouwvariaties, functionaliteit en eisen aan de opstellingsplaats. Je kunt aan de hand van de handleiding een product plaatsen en aansluiten.

Meer info

STIEBEL ELTRON – Altijd de juiste training voor jou!

Heb jij als installateur behoefte aan een training op het gebied van warmtepompen of Home Comfort? Dan ben je bij STIEBEL ELTRON aan het juiste adres. Onze trainingen zijn gemaakt door installateurs en voor installateurs. 

  • Gratis eendaagse trainingen
  • Afgestemd op jouw niveau
  • Zoveel mogelijk praktisch aan de slag 

We laten je zien waar je de juiste informatie kunt vinden en welke tools je kunt gebruiken. Zodat jij na onze trainingen zorgeloos en comfortabel aan de slag kunt!

Onze trainers

Jouw trainer voor training 1 is Manuel Mulder.


Manuel Mulder
“Begin 2022 ben ik in dienst getreden bij STIEBEL ELTRON als after sales engineer Home Comfort. Daarvoor heb ik jaren gewerkt in de installatietechniek als servicemonteur, met als specialisatie elektrotechniek, en koudetechniek. Naar mijn mening zijn trainingen belangrijk omdat ik graag mijn kennis wil overdragen op dit gebied. Zo kunnen onze producten op zeer veel manieren worden aangesloten, waardoor we met bijvoorbeeld onze boilers op vrijwel elke plaats, een passende oplossing hebben. Door training kan een installateur beter advies geven en heeft de eindklant een mooi product, waar deze lang plezier van heeft.”

Klaar om aan de slag te gaan?