Building Holland

Het klimaat verandert snel. Innovaties volgen elkaar snel op. De duurzaamheidsambities zijn ambitieus. We willen allemaal een gezonde en comfortabele leefomgeving. Tijdens Prinsjesdag 2021 werd bekend dat het voorgenomen beleid van het demissionair kabinet is om meer geld voor de aanpak van klimaatverandering beschikbaar te stellen. Ben jij nieuwsgierig naar alle innovatieve projecten die Nederland te bieden heeft op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving?

Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 november vindt Building Holland plaats in RAI Amsterdam. Onze collega’s van STIEBEL ELTRON Nederland vertellen je graag meer over onze toepassingen en denken graag met je mee over de oplossing voor jouw project. Bezoek onze stand 8.196. Daarnaast geeft onze directeur Jaap Aukema een presentatie tijdens het side event totaalconcepten voor all-electric.

De presentaties en events zijn verdeeld over drie podia. Deze dagen spreken er diverse sprekers. Jaap Aukema geeft tijdens het seminar Totaalconcepten voor all-electric een presentatie.

Benieuwd naar het programma per dag of per podia? Klik hier Programma Building Holland 2021 – Building Holland

STIEBEL ELTRON is sinds 1977 actief op de Nederlandse markt, en is een Duits familiebedrijf met als kernbegrippen: kwaliteit, innovatie, professioneel en betrokkenheid. STIEBEL ELTRON ondersteunt haar klanten vanuit een intrinsieke drive naar een hernieuwbare schone leefomgeving. Door het verduurzamen en comfortabel maken van woningen en gebouwen door slimme all-electric warmtepomp technologie. Dit doen wij met hoogwaardige en duurzame producten van hoge kwaliteit en met een hoog serviceniveau.

Tijdens Building Holland vindt op woensdag 3 november van 10:00 – 12:30 uur het side event Totaal concepten voor all electric plaats. Tijdens dit event geven Jaap Aukema, directeur STIEBEL ELTRON Nederland en Chiel Boonstra, directeur Trecodome, van 11:00 uur tot 11:20 uur een presentatie.

Onderstaand meer informatie over de presentatie

De uitdagingen en praktijkcasus bij all-electric oplossingen voor woningen

Jaap Aukema, directeur STIEBEL ELTRON Nelderand en Chiel Boonstra, directeur Trecodome geven in deze sessie uitleg over de uitdagingen in de keten en laten middels praktijkcasus zien welke oplossingen er zijn voor de verschillende doelgroepen in de bestaande bouw en de nieuwbouw.

Lees meer over het side event totaalconcepten voor all electric 

Meer weten over STIEBEL ELTRON?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier.

Webinar Verduurzamen terugkijken

Naam