Bezoek STIEBEL ELTRON op Building Holland

Het klimaat verandert snel. Innovaties volgen elkaar snel op. De duurzaamheidsambities zijn ambitieus. We willen allemaal een gezonde en comfortabele leefomgeving. Tijdens Prinsjesdag 2021 werd bekend dat het voorgenomen beleid van het demissionair kabinet is om meer geld voor de aanpak van klimaatverandering beschikbaar te stellen. Ben jij nieuwsgierig naar alle innovatieve projecten die Nederland te bieden heeft op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving?

Building Holland is de aanjager van duurzame innovaties
Op 2, 3 en 4 november worden op Building Holland visies, innovaties en oplossingen gepresenteerd om de bouw en vastgoedsector te laten zien op welke manier zij hun rol kunnen waarmaken in de transitie. Tijdens deze drie dagen kan je lezingen en seminars bijwonen. Tevens brengen ketenpartners zoals STIEBEL ELTRON je graag op de hoogte van de laatste informatie en mogelijkheden qua (deel)oplossingen die elk apart onderdeel zijn van de integrale oplossing.

Bezoek onze stand en side event
Onze collega’s van STIEBEL ELTRON Nederland vertellen je graag meer over onze toepassingen en denken graag met je mee over de oplossing voor jouw project. Bezoek onze stand 8.196. Daarnaast geeft onze directeur Jaap Aukema een presentatie tijdens het side event totaalconcepten voor all-electric. Klik hier voor meer informatie. Of bekijk hier onze overal pagina.

Gratis toegangskaart
We zouden het heel leuk vinden wanneer je hierbij aanwezig bent. Zet ‘m dus in je agenda en meld je, wanneer je dit nog niet gedaan hebt, hier aan. Mocht dit iets zijn voor één van je collega’s, stuur deze uitnodiging dan gerust door.