Het STIEBEL ELTRON trainingscentrum is nu open!

Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de renovatie van de locatie STIEBEL ELTRON Nederland. En we kunnen met trots mededelen dat onze locatie weer geopend is. Op Daviottenweg 36 in Den Bosch hebben we ons kantoor, showroom en het trainingscentrum.

De showroom
Iedereen is van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. Hier staan onze nieuwste producten en sets. Belangrijk is dat je daarvoor wel even een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat een collega voor je klaarstaat met een kopje koffie. We nemen graag de tijd voor onze klanten en relaties. Zo kunnen we de producten laten zien, maar ook advies geven of casussen bespreken.

Het trainingscentrum
Voor de trainingen van STIEBEL ELTRON nodigen we je graag bij ons uit op locatie. Ons state-of-the-art trainingscentrum is namelijk van alle gemakken voorzien. Zo hebben we een showroom met onze verschillende producten, een theorieruimte en praktijkruimtes waar we daadwerkelijk producten kunnen aansluiten en hebben we producten die we helemaal uit elkaar kunnen halen voor trainingsdoeleinden. En niet geheel onbelangrijk: een heerlijke lunch en voldoende parkeermogelijkheden.

Nu praktijkgerichter dan ooit
Het belangrijkste tijdens de verbouwing vonden we dat we ruimte hebben om onze trainingen nog beter te laten aansluiten op onze deelnemers. We vinden het belangrijk dat we tijdens trainingen niet alleen vertellen hoe iets werkt, maar ook dat installateurs het ook al een keer hebben gezien of gedaan. Uiteraard zo ver dat dit mogelijk is. Een voorbeeld is dat we in de training ‘Basiskennis & montage warmtepompen’ daadwerkelijk een warmtepomp gaan aansluiten.

Hoe ziet een trainingsdag eruit?
De trainingsdagen verschillen natuurlijk per training, maar we streven altijd om theorie en praktijk te combineren. In onze theorieruimte hebben we een rustige plek om de stof door te nemen. In onze showroom kunnen we de producten direct laten zien. En in onze praktijkruimte hebben we producten staan waar we daadwerkelijk aan kunnen sleutelen. 

Het is een dag waarbij we onderwerpen uit de groep bespreken, kennis uitwisselen en waar mogelijk praktisch aan de slag gaan. Ons doel is dat je na de training lekker aan de slag kunt, daarom zorgen we ervoor dat iemand vooral weet waar je informatie kan vinden, hoe je dit kunt gebruiken en welke tools je kunt inzetten. Alles om zorgeloos en comfortabel aan de slag te gaan. Iets voor jou?

Aanmelden voor training

Maatwerk & In-company training
Net zoals onze producten hebben we qua trainingen ook altijd de passende oplossing paraat. Zo bieden we verschillende trainingen aan, maar geven we ook maatwerk trainingen en In-company trainingen. Bijvoorbeeld voor projectmatige of seriematige bouw.  Bij grote projecten worden vaak meerdere keren dezelfde producten geïnstalleerd. Speciaal voor dat soort situaties bieden we product-specifieke maatwerk trainingen aan.

STIEBEL ELTRON jouw partner in zorgeloos comfort
STIEBEL ELTRON biedt zorgeloos comfort voor eindklanten en installateurs door duurzame totaaloplossingen voor verwarming, ventilatie en warm water voor nieuwbouw en renovatie (zowel hybride als all-electric).Voor eindklanten betekent onze oplossing comfort, gezonde ventilatie en lagere energiekosten. Voor installateurs betekent het een duurzame, kosteneffectieve, installatievriendelijke en onderhoudsarme oplossing aan te kunnen bieden. Uiteraard biedt STIEBEL ELTRON ondersteuning tijdens het gehele proces, in de vorm van trainingen, kennis delen en service.

Meer weten over onze gratis trainingen?
STIEBEL ELTRON biedt diverse trainingen aan op het gebied van warmtepompen & Home Comfort. Onze trainingen zijn altijd gratis en worden gegeven door installateurs. 

Wil je alle informatie over trainingen overzichtelijk bij elkaar? Download dan onze brochure. Hierin lees je welke trainingen we geven, wat de voordelen zijn, wat je per training leert en welke voorkennis vereist is. Zo maak jij de beste keuze voor jouw volgende stap!

Ik wil mij aanmelden Download de brochure