Match made in heaven

Ben jij opzoek naar een echte krachtpatser? Of is jouw match muisstil en petite? Of is 75 graden de temperatuur waar jij het warm van krijgt? De keuzes zijn eindeloos en het een hoeft bij ons het ander niet uit te sluiten. Krijg je al last van keuzestress? Niet nodig! Voor de juiste oplossing hoef jij niet uren te swipen. In een paar klikken vind jij jouw match. Ging het altijd maar zo makkelijk.

Die match is zo gemaakt
Als installateur ben je in feite een matchmaker tussen een woning en een warmtepompsysteem. Op basis van bouwjaar, mate van isolatie, woonoppervlakte, aantal gebruikers, geschiedenis, type verwarming en warmwaterbehoefte heb je zo goed als alle ingrediënten om de juiste match te maken. Zeker met behulp van onze selectietool, rolt de juiste match er zo uit. Kopiëren, plakken en het grootste deel van de offerte is klaar. Dat bespaart tijd voor de installateur, helemaal niet vervelend aangezien de inbox van installateurs ontploffen met alle matchverzoeken.

Onze meest begeerlijke modellen
Nieuwsgierig naar wat wij te bieden hebben? Dat komt goed uit, we laten je graag kennismaken met drie van onze sets. Onze modellen zijn altijd onderdeel van een set. Meestal is dit in combinatie met een combiboiler. Alweer een match minder voor jou om te maken en weten wij zeker dat jij een team kiest die helemaal bij elkaar past!

Alles in één met de LWZ 05 CS Premium
Alles in één: dit all-in-one toestel verenigt de functies ventilatie, verwarming, warmwaterbereiding en koeling, en haalt er zo het maximum uit voor het project. Daarvoor heeft het toestel slechts een minimum aan ruimte nodig: op een oppervlakte van slechts iets meer dan een vierkante meter zorgt hij voor warmte in de winter, koelte in de zomer alsmede verse lucht en warm water het hele jaar door.

Met 75°C tot je dienst: WPL-A 07 HK 230 Premium + HSBC300 Cool
De WPL-A 07 HK 230 Premium is geschikt voor verwarmen, koelen en warm tapwaterbereiding en heeft een gelijkwaardigheidsverklaring. De warmtepomp is extreem energiezuinig en in staat tot het maken van hoge temperaturen tot 75 °C. De HSBC300 Cool combiboiler is met zijn 270 liter inhoud boilervat voor de meeste huishoudens voldoende om te voorzien in een royale hoeveelheid warmwater. Dit maakt deze set voor zowel nieuwbouw als renovatie een echte alleskunner en toekomstbestendig op alle aspecten.

Compact én stil is de WPL ACS Classic + HSBC180 Plus
Met de WPL 09 ACS hebben we voldaan aan de vraag van de markt zonder in te leveren op kwaliteit. Deze warmtepomp is fluisterstil, compact en makkelijk te installeren. De HSBC180 Plus combiboiler werkt met het buffervat als schakel tussen de warmtepomp en het CV-systeem en verzekert een stabiele werking van de warmtepomp. Daarnaast bespaar je ruimte met deze opstelling doordat de drinkwaterboiler van 178 liter, het buffervat van 80 liter en de hydraulische functiecomponenten in één toestel zijn gecombineerd. Samen maakt het tot een volledig set die ideaal is voor onder andere rijwoningen in de nieuwbouw!

Alle sets vind je in brochure – download brochure

Toch nog niet zeker van je match?
Zelfs de beste matchmaker kan soms twijfelen over de juiste match. Soms is de woning veeleisend, zijn er verschillende opties mogelijk of zijn niet alle eisen helder. Wat de match ook moeilijk maakt, onze collega’s staan voor je klaar. Samen komen jullie gegarandeerd tot de beste match.